Polityka prywatności

Ochrona danych osobowych i prywatności

1. Administratorem danych osobowych sklepu lamon.pl jest SHOPNET GSM Małek Marian prowadzoną na podstawie wpisu do ewidencji działalności gospodarczej wydanego przez Prezydenta Miasta Torunia pod numerem 55270, z siedzibą na ul. Fasolowej 46 87-100 Toruń NIP: 956-117-12-93 REGON: 340192128

2. Lamon.pl przetwarza dane osobowe w celach:
(1) świadczenia usługi założenia i prowadzenia konta Użytkownika w sklepie lamon.pl,
(2) sprzedaży produktów,
(4) rozpatrzenia reklamacji, dochodzenia i obrony w razie zaistnienia wzajemnych roszczeń, (5) wysyłki informacji handlowych drogą elektroniczną - wyłącznie w przypadku wyrażenia zgody przez Użytkownika.

4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne w celu zawarcia umowy.
5. Dane osobowe przetwarzane będą przez okres niezbędny dla wykonania umowy, a po tym okresie dla celów i przez czas oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń, lub do czasu cofnięcia udzielonej zgody.
6. Odbiorcami danych osobowych będą:
(1) podmioty dostarczające i wspierające systemy teleinformatyczne lamon.pl w celu obsługi skleu lamon.pl (2) podmioty świadczące usługi dostawy produktów,

7. Każdej osobie, w zakresie wynikającym z przepisów prawa, przysługuje prawo do dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, a także prawo cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
8. W przypadku wątpliwości związanych z przetwarzaniem danych osobowych każda osoba może zwrócić się do Spółki z prośbą o udzielenie informacji. Niezależnie od powyższego każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 42 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2020-01-29
Ok
2020-02-16
Towar super!
This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.
Close
pixelpixelpixelpixel